De Kruijff Kynologie

De Kruijff Kynologie, is een jong bedrijf dat in september 2012 opgericht is en pas in december 2012 echt van start is gegaan in Groningen. We geven les in natuurgebied Noorddijk, tegen Groningen aan.

Op dit moment bestaan we uit een klein, jong team van enthousiaste trainers. We bieden cursussen, workshops, gedragstherapie en nog veel meer aan. Zo hebben wij ook een leuke en interessante webshop waarin je alleen producten vindt die diervriendelijk zijn en waar wij volledig achterstaan!

In onze opvoeding en trainingsmethode zijn we vrij uniek hier in het noorden. Bij ons ligt het doel niet op strenge examens, ellenlang oefenen op zit en af. We gaan uit van gehoorzaamheid vanuit respect en plezier in training (leren). Hierdoor coachen we nauw op lichaamstaal, rust, kalmerende signalen en geven we begeleiding op elk individueel niveau.
Bij ons is een examen een leidraad, individuele groei van de hond en baas is belangrijker dan algemeen niveau halen. Ieder zal toch zijn individuele groei moeten maken, uit ervaring merken we dat zodra cursisten dit accepteren honden sneller leren en de baas meer plezier heeft in training.

De Kruijff Kynologie werkt met:

VoerbeloningClickerCorrectieGentle leaderPrikbandSlipkettingSchokband

Adres gegevens

Oosterseweg 62
Zuidwolde
Provincie: Groningen

Contact gegevens

Tel: 06-13355428
Email: info@dekruijff-kynologie.nl
Website: Http://www.dekruijff-kynologie.nl