Dogsbehaviour

Gedrag en houding geven weer hoe wij ons voelen. Dit is bij honden niet anders. Al is het voor een hond soms moeilijk om ons te begrijpen, wij zijn prima in staat het gedrag van een hond te (leren) begrijpen. Quiebus Hondenschool Dogsbehaviour geeft u tijdens de cursussen “Inzicht in gedrag en welzijn van uw hond”. De bijbehorende theorieavond wordt gegeven door eigenaresse Anja Vrolijk. Zij is gediplomeerd gedragstherapeut voor honden en bezoekt meerdere malen per week honden met probleemgedrag. Daarnaast worden de cursuslessen ondersteund met een cursusboek en kunt u te allen tijde rekenen op onze begeleiding, ook nadat u bij ons een cursus heeft gevolgd.

Er wordt lesgegeven op maandagavond van 17.30 tot 21.30 in Zoetermeer. In Den Haag/ Leidschenveen zijn de lessen op donderdagavond van 18.00 tot 21.00. In Den Haag/ Leidschendam zijn de lessen op donderdagavond van 17.45 tot 20.45. Elke les duurt een uur.

Quiebus Hondenschool Dogsbehaviour staat garant voor;
• Een beloningsgerichte, positieve opvoeding van uw hond.
• Een optimale begeleiding qua kennis, inzicht en vaardigheden
• Een lesmethode aangepast aan u en uw hond.

Het welzijn van uw hond staat op Quiebus Hondenschool Dogsbehaviour bovenaan waardoor er alleen op een positieve, beloningsgerichte manier wordt getraind. Puppen kunnen vanaf 8 weken instromen en er is het hele jaar door een startmogelijkheid. Alle groepen bestaan uit maximaal 8 honden, waardoor u optimaal wordt begeleid. De lesmethode wordt altijd aangepast aan u en uw hond waardoor u in een groep training op maat krijgt. Neemt u contact op voor de actuele lestijden.

Dogsbehaviour werkt met:

VoerbeloningClickerCorrectieGentle leaderPrikbandSlipkettingSchokband

Adres gegevens

Van Doonenplantsoen 1b
Zoetermeer
Provincie: Zuid Holland

Contact gegevens

Tel: 06 2907 3909
Email: info@dogsbehaviour.nl
Website: http://www.dogsbehaviour.nl/