Gehoorzame Huishond Aalsmeer

De Dierenbescherming vindt het belangrijk dat hondeneigenaren leren om op een verantwoorde en plezierige manier met hun huisdier om te gaan. Onopgevoede honden brengen zowel mensen als zichzelf in gevaar. Het is daarom altijd de moeite waard om met uw hond een opvoedingscursus te volgen. Zelfs wanneer uw hond volgens u al goed genoeg luistert.
Extra belangrijk is dit bij een hond die u uit het asiel haalt – om eventueel ‘ongewenst’ gedrag meteen in juiste banen te leiden – en bij puppy’s, om het ontwikkelen van ongewenst gedrag te voorkomen.

Voor een intensieve en deskundige begeleiding bij de (her)opvoeding van uw hond kunt u terecht bij onze cursus Gehoorzame Huishond. De training staat voor kwaliteit en maatwerk: een ervaren trainer bepaalt afhankelijk van het gedrag van uw hond welke trainingsmethode het meest geschikt is. Maar welke methode u ook volgt: altijd ligt de nadruk op actief en leerzaam bezig zijn met uw hond, zodat u veel plezier aan hem zult beleven!

U kunt de cursus op 21 plaatsen in Nederland volgen tegen zeer betaalbare tarieven. De cursus kent geen wachttijden voor probleemhonden en pups en u kunt op elk gewenst moment starten.

Gehoorzame Huishond Aalsmeer werkt met:

VoerbeloningClickerCorrectieGentle leaderPrikbandSlipkettingSchokband

Adres gegevens

Beethovenlaan 122
Aalsmeer
Provincie: Noord Holland

Contact gegevens

Tel: 06-15133139
Email: hondenschool.aalsmeer@quicknet.nl
Website: http://hondenschoolaalsmeer.dierenbescherming.nl/