Hondsvertrouwen

Hondenschool “Hondsvertrouwen” wordt geleid door Anja Doove, een vrouw met grote passie voor honden en een roeping om ervoor te zorgen, dat mensen en honden op de best mogelijke manier met elkaar omgaan.

Anja Doove is instructeur en hondengedragsdeskundige met 30 jaar lang ervaring en in het bezit van 19 diploma\’s en certificaten.
De Noorse gedragsdeskundige Turid Rugaas, is mijn grote voorbeeld en ik heb haar inzichten en methodieken eigen gemaakt, door diverse workshops en seminars bij haar te volgen.
Turid Rugaas is vooral wereldwijd bekend, door het wereldkundig maken van de “Kalmerende signalen”. Deze, voor vele nog onopgemerkte “hondencommunicatie”, is ontzettend belangrijk om de hond nog beter te begrijpen en te kunnen begeleiden.

Bij Hondsvertrouwen krijg je les in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht. Les wordt gegeven “in het echte leven” op diverse locaties, zoals puppy cursus in het bos. Beginnerscursus op het industrie terrein en de gevorderde cursus in het centrum van Panningen.

Hondsvertrouwen werkt met:

VoerbeloningClickerCorrectieGentle leaderPrikbandSlipkettingSchokband

Adres gegevens

Willem de Zwijgerstraat 9
5981 BZ Panningen
Provincie: Limburg

Contact gegevens

Tel: 077-3078831
Email: contact@hondsvertrouwen.nl
Website: http://www.hondsvertrouwen.nl