Martin Gaus Hondenschool (bergen op zoom)

Wat is een Martin Gaus Hondenschool?
Een Martin Gaus Hondenschool is onder licentie aangesloten bij de organisatie van Martin Gaus. De licentiehouder is met zorg geselecteerd uit cursisten die instructeurscursussen hebben gevolgd bij Martin Gaus. Na een intensieve opleiding binnen het moederbedrijf te Lelystad krijgt de licentiehouder het groene licht een eigen Hondenschool te starten.
Deze Martin Gaus Hondenschool staat onder voortdurende kwaliteitscontrole. Elke twee maanden volgt de licentiehouder een hele dag scholing om zijn kennis en inzicht in het gedrag van honden te verdiepen en up-to-date te houden. De licentiehouder kan steeds een beroep doen op de knowhow van de organisatie. De eindtest wordt afgenomen door examinatoren van het moederbedrijf en zij geven het deelnemingscertificaat.

Waarom kiest u een Martin Gaus Hondenschool?
Een Martin Gaus Hondenschool is een professionele organisatie met vakbekwame instructeurs. Het zijn geïnspireerde leraren die enthousiast hun kennis uitdragen. Alle Martin Gaus Hondenscholen werken volgens dezelfde leermethode, gebaseerd op de meest recente inzichten. U kunt rekenen op optimale voorlichting en zorgvuldige begeleiding van zowel bazen als honden. Er is altijd ruimte voor gedragstherapieën, thuis- en/of privé-begeleiding bij probleemgevend gedrag van uw hond en nazorg. Een hoogwaardige serviceverlening staat voorop!

Martin Gaus Hondenschool (bergen op zoom) werkt met:

VoerbeloningClickerCorrectieGentle leaderPrikbandSlipkettingSchokband

Adres gegevens

Halstersebaan 23A
4727 SC Moerstraten
Provincie: Brabant

Contact gegevens

Tel: 0165 301 125
Email: info@mghsbergenopzoom.nl
Website: http://www.mghsbergenopzoom.nl/