Quiebus Hondenschool Jannic

Hondenschool Jannic kan u met trots melden dat zij voldoet aan alle eisen die gesteld worden voor een Quiebus-licentie. Dit houdt in dat wij goedgekeurd zijn en gecontroleerd worden door Kynologisch Centrum Quiebus. Onderstaand enkele belangrijke punten waarop Hondenschool Jannic aanzienlijk kan verschillen van andere hondenscholen.

Individuele aanpak
Het aantal cursisten in een les bij Hondenschool Jannic is maximaal acht. Bij een puppycursus is dit minder, meestal vijf of zes. Door de groepen klein te houden krijgt iedereen de nodige aandacht en hoeft u niet lang op uw beurt te wachten. Het aanleren van oefeningen is lang niet altijd gemakkelijk en juist daarom is het belangrijk dat er aan iedereen voldoende tijd besteed wordt. Daarnaast wordt de oefening aangepast aan de baas en de hond. Door verschil in ras, karakter en eigenaar zal een oefening voor elke combinatie anders zijn en op een passende manier aangeleerd moeten worden.

Positief trainen
Bij Hondenschool Jannic wordt op een positieve manier getraind. Dit betekent dat gewenst gedrag beloond wordt en ongewenst gedrag zoveel mogelijk vermeden en genegeerd. Het gebruik van correctiemiddelen zoals een slipketting, halti, follow-me en anti-trektuig is simpelweg niet toegestaan.

Quiebus Hondenschool Jannic werkt met:

VoerbeloningClickerCorrectieGentle leaderPrikbandSlipkettingSchokband

Adres gegevens

Kijlweg 13 a
Emmer Compascuum
Provincie: Drenthe

Contact gegevens

Tel: 06 - 42 21 74 11
Email: hondenschooljannic@gmail.com
Website: http://www.hondenschool-jannic.nl/