Nederlandse Dog Whisperer

Drs. Elisabeth Heringa meldt op haar website het volgende:

De enige gedragspsycholoog die werkt op een basis van NO CURE, NO PAY.

Heeft u een hond die niemand meer kan helpen. Dan bent u hier aan het juiste adres. Honderden honden zijn hier geweest door de jaren heen om door mij gerehabilteerd te worden. Als niemand meer kon helpen , waren ze hier na een paar uur gerehabiliteerd. De enige reden dat ik werk met ” no cure, no pay” is omdat mijn kennis me nog nooit in de steek heeft gelaten. Ik werk al jaren met honden in roedels en leef 24 uur per dag met mijn eigen roedel.

Wat mij betreft heeft ze iets te lang naar de TV gekeken en de woorden van Cesar Millan wel erg letterlijk over genomen. Ze kan elke hond in een paar uur rehabiliteren, ben benieuwd hoe ze dat doet. Dat laat ze uitgebreid zien in haar filmpjes die op dezelfde website te zien zijn. (Let goed op de honden, die vertellen het verhaal)

Reacties

, ,